Verlies overschaduwt door blessure

02-05-2016 09:28

De eerste helft in en tegen Dronten was een waar foutenfestival, gevolg een paar wonderschone doelpunten en een 3-3 ruststand. Direct na rust opnieuw een communicatie fout bij Sparta en de gastheren stonden 4-3 voor. Hierna een onschuldig duel waarbij Martin bijzonder lelijk ten val kwam, hij bleef liggen maar had zichtbaar enorm veel pijn. Dronten was enorm hulpvaardig, Martin werd met een "robuuste" brancard van het veld gedragen en even later met een ambulance naar ziekenhuis Harderwijk gebracht. Hier bleek na een tijdje dat Martin een gebroken sleutelbeen heeft en dus eiinde seizoen. De wedstrijd werd wel uitgespeeld maar beide teams waren zichtbaar onder de indruk en er veranderde niets meer aan de stand. Met dit 4-3 verlies was ook de laatste (theoretische) kans op een kampioenschap verdwenen.